Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom op onze reislog!
Jan en ik kunnen nu, na twee hele jaren, waarin we geen grote fietstocht konden maken door de pandemie, eindelijk weer aan de slag. De route die we gaan fietsen is: “Route du Soleil”. We wilde deze in 2020 gaan fietsen, maar dat kon dus niet en afgelopen jaar ook niet. We zijn blij dat het nu mag en kan en……. Dat we er nog zin in en hopelijk ook de nodige energie hebben.
de Route du Soleil is een fietsroute, die start in Maastricht en eindigt in Avignon.
in Avignon zijn we wel aan het eind van deze route, maar nog niet op onze eindbestemming. Daarvoor moeten we nog even doorfietsen naar Salviac richting Bergerac, Bordeaux en dus meer naar het westen van Frankrijk.
Dit is dus dé plaats om op de hoogte te blijven van al onze avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar we ons bevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over ons en de reis die we gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen, wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor onze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zien je graag terug op onze reislog en…… laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met ons meereist!
Elly en Jan
Alvast heel veel plezier!! Xxxx
Hoi Elly en Jan.
Wat goed van jullie om weer zo'n grote fietstocht te maken. Ik wens jullie heel veel moois en plezier!
Jan en Elly, Heel veel succes gewenst met jullie fietstocht. Ik ga duimen voor goed weer. Groetjes Hannie.
Heel veel succes en plezier met jullie fietstocht !!!!!!
Wat een heerlijk vooruitzicht! En dat het weer kan en jullie ook ‘kunnen’ wat een feest! Succes met de voorbereidingen, ik volg graag jullie belevenissen ?
Fantastisch zeg .. beetje jaloers.. wens jullie veel succes en vooral fiets plezier.
Geniet onderweg van alles en van elkaar., wij volgen jullie route graag.???. Groetjes van ons Joep en Ine .
Hele goede reis gewenst en gelukkig vertrekken jullie net niet meer in de sneeuw. Ik ben benieuwd naar de voortgang van de reis en hoop dat je veel mooi weer hebt, want dat maakt wel een groot verschil!
Ik wens jullie een hele mooie fietstocht en mooi weer. Ik zal jullie graag volgen en meegenieten van jullie belevenissen. Succes!
De zon tegemoet. Heel veel succes en vooral geniet ervan.
Groetjes Guus en Ingrid
Wat leuk dat jullie weer gaan fietsen! Toppie hoor, ga jullie zeker volgen!
Goeie en veilige reis samen!
Heel veel plezier en succes!!
Bonne route en bon soleil.
In Avignon moeten jullie op de brug zingen en dansen!
Lieve Jan en Elly,
Naar Avignon??? Wat super leuk!! En dan op brug van Avignon het beroemde liedje zingen hè? Hoeveel tijd hebben jullie ervoor uitgetrokken?
Ik zal graag zo nu en dan met jullie meekijken!
Veel succes en nog meer plezier.
Dikke besneeuwde knuffels uit Utrecht van Vera
Heel veel plezier!
Succes en een hele prettige en veilige reis gewenst.
Fijn dat we kunnen meegenieten. Ik zie dan ook
uit naar jullie belevenissen en foto's
Lieve groet
Dank jullie wel voor alle bemoedigende reacties. Gezien de weersvoorspellingen zijn we nog wel wat moed aan het verzamelen, maar wie ons een beetje kent, weet dat we niet gauw opgeven en…… het helpt absoluut als jullie ons morele steun geven! Dank, dank, ? ?❤️???
Een goede reis, succes, geniet ervan !
Wij genieten met julie mee.
Elly en Jan, heel veel succes met jullie fietstocht die start op 4 april.
Geweldig en heel veel plezier samen.
Geniet van jullie avontuur!
Leuk om weer met jullie mee te mogen ‘fietsen’ in de vorm van dit dagboek met foto’s.
GrtzX
Zo te zien is de kop eraf met niet zo’n mooi weer jammer genoeg.
Succes verder
Jullie hebben weer een avontuurlijke reis! Vind het knap dat jullie dit nog zo doen en hoop dat jullie beter weer hebben verder. Geniet en veel succes verder.
Ik loop een beetje achter maar jullie zijn alweer goed bezig. Wij wensen jullie veel plezier en natuurlijk een heel goede reis
Wees voorzichtig, pas op elkaar en blijf gezond. Lieve groeten, José